Deze kruidige paprika's gevuld met paneer (Indiase kaas) komen uit het met vier sterren beoordeelde kookboek 'de Indiase keuken van Anjum'. Niet heel moeilijk te maken, nu je paneer gewoon kant en klaar kunt kopen in de biowinkel.
Indiaas leren koken van de jonge Brits Indiase Anjum Anand is geen straf. Ze onderzocht voor dit boek de regionale keukens van India, en komt met recepten die vaak nog snel te maken zijn ook!
Boeken over smoothies en andere dranken...ze zijn zeer talrijk en lijken vaak nogal erg op elkaar. Is "Smoothies" van Louise Pickford anders?
De redacteuren van Vegatopia koken graag een potje Mexicaans. Daarvoor kunnen we vanaf nu onze inkopen online doen bij internetwinkel Natumex.
Dit keer spotten we een veganistisch verantwoord jack ontworpen door Sheryl Crow
In hoeverre 'onze' Indonesische keuken authentiek Aziatisch te noemen is, valt nog te bezien. Het bekende merk van Oosterse gerechten met de gele verpakking is in ieder geval Oerhollands. Maar ook zonder kant-en-klare mixen kun je in een mum van tijd een afwisselende maaltijd creëren.
Laksa is een pittige noedelsoep, die, doordat er veel vulling in zit, niet heel soepig is. Maar wel het ultieme comfort food: pittig, kruidig, groente-achtig en met noedels. Wat wil een mens nog meer?
Op het eerste gezicht denk je dat 'De vegetarische optie' een nieuw vegetarisch kookboek is. Toch richt Simon Hopkinson - de ondertitel verraadt het al - zich vooral op mensen die simpelweg vaker vegetarisch willen eten.
Vandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Mocht je zo druk zijn met bepalen op welke partij je je stem zult uitbrengen en daardoor geen tijd hebben om te bedenken wat je gaat eten, haal dan je inspiratie uit het online kookboekje De Kamer in de Keuken.
Pannenkoeken zijn altijd lekker, maar het is wel leuk om er wat variatie in te kunnen brengen. Ideeën zat in het kinderkookboekje “ Lekker! Pannenkoeken”.