Open menu

Paranotentopping kleinDeze topping is in no-time gemaakt en de ingrediënten heb je meestal wel in huis. Su-per-lekker als vervanging van bijvoorbeeld Parmezaanse kaas, maar eigenlijk kun je het overal overheen strooien.

Topping voor 2-3 personen

10 paranoten
1 el edelgistvlokken
snuf grof zeezout
1 teen knoflook (in plakjes)
1 tl rozemarijn

  • De bereiding is easy peasy: stop alle ingrediënten in een hakmolentje en mix totdat het een grof poeder geworden is.

Deze topping is superlekker over je pastagerecht, maar strooi ‘m ook eens over soep, bijvoorbeeld over deze bloemkoolsoep.

Tip: Je kunt de topping een paar dagen bewaren in een afgesloten bakje.

Paranotentopping

 

Helen, gastredacteur. In het dagelijks leven ook bezig met eten en fotografeert daarnaast sinds kort graag.

Vegatopia is gestopt

Dertig jaar na de oprichting is het project Vegatopia in schoonheid beëindigd. Onze slotwoorden vind je in ons laatste artikel. De site blijft de komende jaren gewoon online.

vegatopia afscheid thb

Volg ons op

 

bluesky