Open menu

 plantaardige creatieve gastronomie - €€€

In een comfortabele toogzetel gezeten heb je perfect uitzicht op het rustige, geconcentreerde keukengebeuren. Het interieur is warm en minimalistisch tegelijkertijd. Chef Karen die in Amerikaanse Michelinrestaurants en voor beroemdheden kookte, paart de plantaardige filosofie van duurzaamheid aan een creatieve zoektocht naar nieuwe ideeën en uitdagingen. Dat uit zich in een geregeld wisselende kaart met een aantal fijne koude en warme gerechten met vele invloeden uit de wereldkeuken. De gerechten deel je, zoals het huidige trendy eetconcept is. Met een drie à vier gerechten voor twee personen betaal je hier meer dan gemiddeld, maar onderga je een bijzondere culinaire ervaring. De bediening is warm en vriendelijk.

Adres

Haantjeslei 1  
Tel:  03 283 79 55  
Openingstijden: van do to ma van 16 tot 23 uur   
Website: http://andorantwerp.com/ 

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Brussel - Pois Chiche
maandag, 29 april 2024

  Midden-Oosterse duurzame foodbar - € tot €€

Antwerpen - Folia
zaterdag, 09 maart 2024

 plantaardige fine dining - €€€

Wortegem-Petegem - Vege-ta-ble
zondag, 11 februari 2024

 vegetarische fine dining in wellness-hotel  - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama