Open menu

plantaardige topgastronomie - €€€€   

In een smaakvol gerestaureerd pand kun je een gastronomische, plantaardige totaalbeleving ondergaan dank zij het culinaire talent van chef Pieter-Jan Lint. Na jaren van projecten rond veganistisch voedsel vond hij hier een vaste locatie. Er wordt hier op zeer hoog niveau gekookt, met respect voor natuur en mens. Het menu bestaat uit vijftien gerechtjes van hapjes, hartige zaken en zoetigheden. Natuurlijk wordt in hoofdzaak gewerkt met biovoedsel en lokale ingrediënten. Gelet op de beperkte openingsdagen en de unieke formule die velen zal aantrekken is lang op voorhand reserveren hier aan de orde. De keuken van de toekomst? Ontving de prijs voor bijzonderste nieuwkomer in de Belgian Vegan Awards 2022.

 

 

Adres

Ringvaartstraat 51   
Tel: 0496 33 57 83  
Openingstijden: do,  vr en za vanaf 19 uur   
Website: https://www.amaranth-plantbased.com/overamaranth

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Brussel - Pois Chiche
maandag, 29 april 2024

  Midden-Oosterse duurzame foodbar - € tot €€

Antwerpen - Folia
zaterdag, 09 maart 2024

 plantaardige fine dining - €€€

Wortegem-Petegem - Vege-ta-ble
zondag, 11 februari 2024

 vegetarische fine dining in wellness-hotel  - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama